About me

Mijn naam is Romaysa, een Make-up Artist en gespecialiseerd in glam looks.

Sinds jongs af aan is make-up mijn grootste passie en speelt het een prominente rol in mijn leven. Ik werk al zes jaar lang als visagiste naast mijn studie.

Tijdens mijn studie (International Business) kwam ik tot de realisatie dat ik tóch van mijn passie en droom mijn werk wil maken.

“If you feel like there’s something out there that you’re supposed to be doing, if you have a passion for it, then stop wishing and just do it.”

Ik merkte tijdens mijn studie dat een kantoorbaan niks voor mij is. Werken van 9 tot 5 tast in mijn ogen mijn creativiteit aan. Ik heb toen de knop omgezet en van mijn passie mijn full-time job gemaakt. De schoonheid van een vrouw naar voren brengen en haar de beste versie van haar zelf laten zien vind ik het allerleukst om te doen. 

Ik was zeventien jaar oud toen ik mijn eerste (betaalde) make-up klus kreeg en dat deed ik allemaal vanuit mijn slaapkamer; oftewel mijn persoonlijke glamroomEen ruimte waarin ik niet alleen mijzelf, maar nu ook anderen vrouwen in de glam kon zetten. Wat begonnen is in mijn slaapkamer is uitgegroeid tot een succesvolle en professionele make-up studio. 

Naast het glammen van gezichten ben ik beauty ambassadeur van onder anderen MAC Cosmetics en KIKO Milano in Nederland en werk ik nauw samen met meerdere Agencies die betrokken zijn in de beauty industrie, zoals Charlotte Tilbury.

“Beauty is power, and makeup is something that really enhances that; it’s a woman’s secret.”

  TOO GLAM TO

  GIVE A DAMN

  Romaysa Boo

  Openingstijden : 07:00 – 22:00

  Adres : Cabralstraat 43, 1053 CE AMSTERDAM

  Tel : +316 48 45 78 33

  De aangegeven tijden betreffen GEEN openingstijden van de beautysalon, enkel de tijden waarin afspraken ingepland kunnen worden!